Lowry i Valanciunas prizemljili Clipperse

Raptorsi slavili u Los Angelesu

Lowry i Valanciunas prizemljili Clipperse

E. Škorić

Toronto Raptorsi ove sezone igraju sjajno, a večeras su to dokazali i pobjedom u Los Angelesu protiv Clippersa (110:98).

Raptorsi nisu slučajno lideri na Istoku. Tim iz Toronta je u Los Angelesu ostvario 23. pobjedu i to poprilično uvjerljivo, rezultatom

Bolje su Raptorsi otvorili susret, pa su imali plus sedam nakon pola prve dionice (19:12), ali su Clippersi ipak na prvu pauzu između četvrtina otišli sa vodstvom 26:22.

Domaći košarkaši nisu ni u jednom trenutku tijekom druge četvrtine ispustili vodstvo. Vodili su najviše osam razlike (43:35), a u zadnjem napadu Raptorsi dolaze do izjednačenja (49:49).

Do kraja treće dionice gosti iz Kanade su uspjeli preokrenuti, te u zadnjih 12 minuta igre ući sa dva poena prednosti (80:78). I onda je uslijedila sjajna serija Raptorsa, koji su poveli 13 razlike, te se Clippersi ne uspijevaju više vratiti u meč.

Goste je predvodio sjajni playmaker Kyle Lowry sa 25 poena i sedam asistencija, dok je litavski centar Jonas Valanciunas ubacio 22 poena uz 11 skokova. J.J. Redick je kod domaćih ubacio 23 poena, Blake Griffin 22, Jamal Crawford također 20.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.