Marinković: Igokea je zasluženo slavila

Košarkaš Partizana

Marinković: Igokea je zasluženo slavila

D. Vejo

Košarkaši Partizana nisu uspjeli večeras da pariraju u Laktašima dobro raspoloženoj Igokei koja je slavila u sklopu 26. kola ABA lige (70:64).

Ekipa koju sa klupe predvodi iskusni stručnjak Aleksandar Džikić, odigrala je jedan slabašan meč, bez prevelike želje za bodovima, što im se odbilo o glavu.

Iako su dosta slabo ušli u susret, crno-bijeli su se uspjeli vratiti, ali to nije bilo dovoljno da u potpunosti prelome meč u svoju korist.

"Utakmicu smo otvorili dosta loše, bez energije i volje što je Igokea iskoristila pa tako na odmor otišla sa prednošću od plus 10. Nakon toga, vratili smo se u igru ali nismo smogli snage da stignemo do preokreta. Čestitao bih protivniku, zasluženo su slavili", zaključio je nakon meča u Laktašima košarkaš Partizana, Vanja Marinković.

Beograđani su sada sami sebi zakomplikovali situaciju pred polufinalnu seriju, koja počinje za nedjelju dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi