Milwaukee bez Redda do kraja sezone

Zbog povrede koljena

Milwaukee bez Redda do kraja sezone

A. Beganović

Najveća zvijezda NBA momčadi Milwaukee Bucksa, Michael Redd, zbog povrede koljena najvjerovatnije će propustiti ostatak sezone.

Redd je krajem januara prošle godine povrijedio ligamente koljena te je zbog toga propustio ostatak sezone, a već je i u ovoj sezoni imao problema sa istom povredom.

U nedjeljom susretu sa LA Lakersima obnovio je povredu i prema pisanju američkih medija zbog iste će propustiti nastavak sezone.

U najjačoj košarkaškoj svjetskoj ligi odigrao je 568 utakmica i pritom je prosječno postizao 20.3 poena te imao 4.1 skok po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.