Način na koji je Curry ponizio Gortata je poprilično bolan

Finta za pamćenje

Način na koji je Curry ponizio Gortata je poprilično bolan

M. Šljivak

Stephen Curry sinoć je bio nezadrživ za Washington Wizardse.

Zvijezda Golden State Warriorsa polako diže formu pred doigravanje, a sinoć je protiv Wizardsa radio šta je htio.

Curry je posebno obrukao centra gostiju Marcina Gortata. Praktički mu je sakrio loptu, napravio mu je fintu, te je poljski košarkaš djelovao sasvim izgubljeno u ovoj situaciji.

Zaista nevjerovatno poniženje za košarkaša tima iz Washingtona koje će do kraja života pamtiti. Uostalom, reakcija publike nakon ovog poteza dovoljno govori.

Curry je meč protiv Wizardsa završio sa ukupno 42 poena. Iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje, a Warriorsi će ponovo imati prednost domaćeg terena u doigravanju i to kao najbolji tim lige.

Pogledajte kako je Curry osramotio Gortata.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi