NBA ili MMA? Krvavo lice košarkaša LA Clippersa

Zaradio 11 šavova, pa se vratio u igru

NBA ili MMA? Krvavo lice košarkaša LA Clippersa

Košarkaš Los Angeles Clippersa Austin Rivers je top tema nakon utakmice sa Portlandom, u kojoj su Trail Blazersi dobili seriju rezultatom 4:2 i plasirali se u polufinale Zapada.

Clippersi već muče ogromnu muku sa povredama, a sve u ovom timu sinoć je posebno zabrinuo Riversov pad nakon jednog duela sa Aminuom.

Košarkaš Clippersa primio je strašan udarac laktom u lice, nakon kojeg je lice ovog 23-godišnjaka izgledalo kao da bio je u ringu, a ne na košarkaškom terenu.

Austin Rivers je nakon duela završio u svlačionici, gdje je dobio čak 11 šavova u blizini lijevog oka, ali ga ni to nije spriječilo da postane svojevrsni heroj utakmice i vrati se na parket...

A, ovako je izgledao kada se ponovo pojavio na parketu...


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti