Odom: Kokain je od mene napravio monstruma

Ispovijest nekada slavnog košarkaša

Odom: Kokain je od mene napravio monstruma

Nekadašnji košarkaš Los Angeles Lakersa Lamar Odom je u razgovoru za američke medije priznao da mu je droga upropastila život.

Odom je prije nešto više od godinu i po dana preživio dva srčana udara i pronađen je u besvijesnom stanju u jednom bordelu u Nevadi.

"Varao sam svoju suprugu Khloe Kardashian, a ni sam ne znam koliko sam afera imao. Droga mi je ubila volju za treningom i bio sam dotakao dno. Kokain je od mene napravio monstruma", započeo je Odom, koji je potom opisao kobni događaj:

"Bio sam kući i bilo mi je dosadno, pa sam želio malo da se provedem. Dosta sam popio. Posljednje čega se sjećam jeste da sam ležao u krevetu sa dvije žene i onda sam zaspao. Kada sam se četiri dana kasnije napokon probudio, pokušao sam ukloniti cijev u ustima".

Lamar Odom je najveći trag ostavio igrajući za Los Angeles Lakerse, s kojim je osvojio dvije titule u NBA ligi, a nastupao je i za Miami, Clipperse, Dallas i Laboral Kutxu.

Ovom 37-godišnjaku je angažman u Španiji bio i posljednji u karijeri, koju je okončao 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi