Parker: Igraću najbolju košarku kad se vratim u januaru

Košarkaš San Antonio Spursa

Parker: Igraću najbolju košarku kad se vratim u januaru

D. Rakanović

Košarkaš San Antonio Spursa Tony Parker ovu sezonu završio je ranije zbog povrede u seriji protiv Houston Rocketsa. 

Francuz je morao i na operaciju kvadricepsa lijeve noge, a u izjavi za francuski L'Equipe Parker je otkrio da će se vratiti na parket na početku slijedeće godine. 

“Igrat ću svoju najbolju košarku kada se vratim u januaru", poručio je Parker.

Francuz ima 35. godina i sve su glasnije priče kako je možda i odigrao posljednju sezonu u karijeri, ali Parker je te špekulacije  demantovao. 

“Frustracija je bila prva stvar koju sam osjetio kod povrede. Bio sam jako dobar i imali smo šansu da se borimo za titulu.  Trenerov plan radio je poput sata, ja sam bio konstantan, igrao 20-ak mnuta po utakmici", rekao je Parker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi