Popovič u šali iskritikovao Bobija nakon partije iz snova

Legendarni trener u svom stilu

Popovič u šali iskritikovao Bobija nakon partije iz snova

Srbijanski centar Boban Marjanović je u pobjedi San Antonija nad Miamijem učestvovao sa 19 ubačenih poena, što je bio njegov rekord u NBA ligi.

Bivši košarkaš Crvene zvezde je iz igre šutirao 9 od 12, a svemu tome dodao je i četiri skoka, a sve to za samo 13 minuta provedenih na parketu.

Nakon utakmice uslijedio je iznenađujući komentar trenera Spursa Gregga Popoviča, koji je ironično iskritikovao svog košarkaša nazvavši ga 'pohlepnim'.

"On je jedan od najsebičnijih igrača koje sam ikada vidio. Svaki put kad bi dobio loptu, odma bi šutirao. Samo želi da mu se ime pojavi u novinama i trebao bi se ispričati svojim saigračima", poručio je legendarni trener San Antonija, koji je svojom izjavom nasmijao prisutne novinare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi