Porzingis ide pod nož: Ne mogu ovako svake godine
Foto: EPA

Muči ga lakat

Porzingis ide pod nož: Ne mogu ovako svake godine

Košarkaš New York Knicksa Kristaps Porzingis najavio da će se krajem ove sezone morati podvrgnuti hirurškom zahvatu. 

Latvijac ima velikih problema sa laktom, a iako mu to ne smeta previše, nagovijestio je operaciju kako ne bi istu povredu vukao svake sezone. 

"Smeta mi, ali ne previše, Treba pustiti otok i onda ću biti kako treba. Ali mislim da ću, kada se sezona završi, nešto uraditi povodom toga. Ne mogu da nastavim da se mučim sa ovim iz godine u godinu", izjavio je 22-godišnji Porzingis za New York Post. 

Uz hroničan problem s laktom, Porzingisa muči i skočni zglob zbog čega je bio primoran propustiti utakmicu protiv Orlando Magica. Pod znakom pitanja je i njegov nastup u subotu protiv Sacramento Kingsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi