Alvesa su zbog zanosne Joane uzaludno osuđivali

Ni kriv ni dužan

Alvesa su zbog zanosne Joane uzaludno osuđivali

O. Lekić

Dio svjetskih medija pogrešno je prenio da je Dani Alves sa svojom izabranicom Joanom na - odmoru. 

Zanosna Joana ne može dočekati da sa fudbalerom Juventusa otputuje na odmor i s nostalgijom objavljuje fotografije s egzotičnih destinacija nastale u prošlosti, međutim dio svjetskih medija je smatrao da su zapravo svježe. 

"Treba mi nešto ovako sad", napisala je uz fotografiju Joana. 

To je Alvesu stvorilo samo probleme i našao se na udaru navijača Juventusa, koji su po društvenim mrežama pisali kako je to neozbiljno sedmicu dana pred finale u Cardiffu, ali ispostavilo se da je Brazilac zapravo ni kriv ni dužan. 

Bolji pogled na Joanin profil na Instagramu otkriva da je fotografija stara skoro dvije godine, a zabilježena je na brodu negdje na Mediteranu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi