Britanka "zatvorila" kladionicu: S funtom do bogatstva

Uložila samo funtu

Britanka "zatvorila" kladionicu: S funtom do bogatstva

E. Škorić

Ne morate svaki dan provoditi uz TV gledajući utakmice da biste zaradili novac na kladionici. 

Britanka koja ima 58 godina osvojila je nevjerovatnih 574.278,41 funti na samo jednu uloženu funtu, a zanimljivo da je parove odbrala po ljepoti naziva klubova.

Igrala je čak na mnoge autsajdere, no sve se na kraju poklopilo i postala je prava bogatašica. Najdramatičnije je bilo na meču Newcastlea i Bournemoutha, gdje je gost slavio s 1:0.

Iz kladionice William Hill u kojem je uplaćen dobitni listić rekli su da njen muž 40 godina svakog vikenda uplati po jednu funtu, a zadnjih šest godina s njim dolazi i supruga. 

Njoj se posrećilo, tipovala je na one timove koji joj ljepše zvuče i stigla do nestvarnog dobitka. 

Na dobitnom listiću je igrala na Huddersfield, Bournemouth, Burnley, Brighton, Sheffield Wed, Barnsley, Bolton, Reading, Ipswich i Burton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti