Dok kažeš „klik“

Sponzorski tekst

Kupovina preko interneta sve je popularnija, jer omogućava veliki izbor robe i usluga iz udobnosti vlastitog doma, a često je i najpovoljnija.

Prema statistikama, najviše se kupuju odjeća, nakit i elektronika. Ukoliko prilikom internet kupovine za plaćanje koristite American Express karticu, potpuno ste sigurni od zloupotreba.  Naime, stranice koje prihvataju American Express kao sredstvo online plaćanja potpuno su sigurne te nema zabilježenih slučajeva zloupotrebe ove kartice prilikom online kupovine. Ukoliko bi se slučaj zloupotrebe broja kartice ipak dogodio, korisnik American Express kartice ne snosi nikakve troškove koji su nastali u tom periodu. Jemstvo vrijedi na svim internet stranicama na kojima je moguće plaćati ovom karticom.

American Express   je zaštitini znak kompanije American Express
American Express kartice izdaje Intesa Sanpaolo Banka na temelju licence American Express  www.americanexpress.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.