Eder ga obradovao, postao milioner, ali...

Uvijek postoji neko 'ali'...

Eder ga obradovao, postao milioner, ali...

Portugalci su u nedjelju navečer postali prvaci Evrope zahvaljujući pogotku kojeg je postigao Eder u 109. minuti utakmice.

To nije obradovalo samo naviječ Portugala, već i jednog Engleza i to iz Birminghama.

Radi se o 32-godišnjem ljubitelju fudbala koji je pobjednik nagrade igre "BetVictor" kladionice. To znači da je pogodio tačan minut pogotka i strijalca te da je postao vlasnik milion funti.

Kladionica "Bet Victor" informisala je javnost da je nagradna igra dobila pobjednika, ali da ne mogu pronaći dotičnog gospodina koji je imao mngo sreće i znanja.

Inače, radi se o navijaču Aston Ville, a njegova životna priča, barem kada su finansij u pitanju, mogla bi da se završi veoma tragično ukoliko ga niko ne uspije informisati o velikom dobitku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi