FIFA 13: U stilu Campbella dokrajčiti protivničkog igrača

Kakav start

FIFA 13: U stilu Campbella dokrajčiti protivničkog igrača

E. Škorić
Teme:

Prije nekoliko dana Electronic Arts je izdao demo verziju popularne nogometne igrice FIFA 2013.

FIFA 13 je najnovija verzija ove popularne igre, koja je i dalje rame uz rame Konamijevom Pro Evolution Socceru.

 

Po mnogima je FIFA u mnogočemu bolja od PES-a, koji ipak i dalje ima nešto realniji gemplej. Nema sumnje da obje igre igračima donose puno noviteta u svakoj nadolazećoj verziji i pravi užitak prilikom igranja.

 

Uglavnom se radi na novim potezima, načinima radovanja, dosta se posvećuje grafičkom izgledu, licencama... 

 

FIFA 13 pokušava postati glavni sinonim za nogometnu video-igru, pa pravi dodatne radnje. Dovoljno je vidjeti "skinuti" klizeći start iskusnog Sola Campbella, bivšeg stopera Arsenala. 

 

Campbell je u jednoj od kvalifiakcijskih utakmica na Wembleyju protiv Hrvatske imao zapažen klizeći start, a isti takav moguće je napraviti i u novoj inačici planetarno popularne igrice. Pogledajte kako "odnijeti" protivničkog igrača Manchester Cityja...

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.