Grosskreutz hitno prevezen u bolnicu

Nakon napada na njega

Grosskreutz hitno prevezen u bolnicu

Nekadašnji njemački reprezentativac Kevin Grosskreutz hitno je prebačen u bolnicu nakon napada na njega tokom noćnog izlaska u Stuttgartu.

Osvajač Svjetskog prvenstva 2014. godine sa Njemačkom je izašao vani sa prijateljima nakon pobjede u 'Cvajti' protiv Kaiserslauterna, a taj izlazak mu je umalo glave došao.

Naime, on je zadobio povredu glave kada je njega i prijatelje napala druga grupa  te je hitno prevezen u bolnicu. Policija je par sati nakon ovog incidenta uhapsila odgovorne osobe, ali Grosskreutz je zadržan u bolnici.

Na zvaničnoj stranici Stuttgarta, između ostalog, navodi se:

"Kevin Grosskreutz je, prema našim saznanjima, bio uključen u verbalni sukob sa grupom momaka u ponedjeljak te je prevezen u bolnicu. Grosskreutz se dobro nosi sa onim što se desilo. Ako bude sreće, on bi bolnicu trebao da napusti u srijedu. On će se oglasiti nakon što izađe", navodi se u saopštenju.

Podsjetimo da je Grosskreutz ove sezone odigrao 17 mečeva u svim takmičenjima za Stuttgart pomogavši ovom timu da se domogne prvog mjesta u 2. Bundesligi sa pet bodova više od drugoplasiranog Hannovera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi