Ibra se počastio Ferrarijevom jahtom od 8 miliona eura
Foto: EPA

Ima se, može se

Ibra se počastio Ferrarijevom jahtom od 8 miliona eura

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je potpisao novi jednogodišnji ugovor s Manchester Unitedom iako su prvobitno Crveni đavoli odbili tu mogućnost.

Ibrahimović je u finišu prošle sezone zadobio tešku povredu koljena zbog koje su mnogi bili sigurni da će odsustvovati s terena najmanje osam mjeseci. Ipak, švedski napadač je i ovaj put uspio da iznenadi javnost svojim nevjerovatnim oporavkom zbog čega je dobio novi ugovor na Old Traffordu.

Švedski napadač je odlučio da proslavi novi ugovor, te da se počasti jahtom. Naime, Ibrahimović je jučer kupio jahtu koju platio nevjerovatnih osam miliona eura. Ovu jahtu napravio je Ferrari, a malom replikom iste pohvalio se i Ibrahimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi