Igrači Lazija otkrili da su u ljubavnoj vezi

Keita i Patric

Igrači Lazija otkrili da su u ljubavnoj vezi

Edmir Škorić

U Evropi je veliki broj nogometaša koji su homoseksualci, no naravno mnogi se boje to priznati.

Thomas Hitzlsperger je možda najpozntiji nogometaš koji je otvoreno priznao svoju seksualnu orijentaciju, a Lazijeva zvijezda Keita Balde Diao (22) vjerovatno je prvi poznatiji nogometaš današnjice koji je to uradio.

U stvari, to nije Keita otkrio, već njegov partner Patric (24) koji je na Twitteru objavio njihovu zajedničku fotografiju. Inače, Patric je desni bek Lazija.

Nakon Patricove fotografije, mediji su zaključili da su on i Keita u vezi i da su odlučili javnost upoznati o tome. Naravno, postoji i mogućnost da su se odlučili našaliti na vlastiti račun i prevariti sve oko sebe, ali očigledno da ipak nije riječ o šali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti