Izvučen treći dobitnik dobitnik UEFA Champions League lopte
Hasan Ibrahimpašić je preuzeo svoju nagradu

UniCredit banka poklanja

Izvučen treći dobitnik dobitnik UEFA Champions League lopte

Sponzorski tekst

U nagradnom kvizu UniCredit banke izvučen je treći dobitnik koji svoju loptu može preuzeti već danas u prostorijama portala SportSport.ba.

Na nagradno pitanje “m-ba uslugu možete koristiti“:

a) Samo radnim danom
b) 24/7
c) Samo vikendom?

Tačan odgovor je bio da "m-ba uslugu možete koristiti 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu". između ostalih učesnika dala je Alisa Baždar koja je imala najviše sreće u izvlačenju i ona će svoju nagradu preuzeti u prostorijama portala SportSport.ba.

Svi ostali koji bi željeli postati vlasnici UEFA Champions League lopte već sada mogu učestvovati u novom krugu izvlačenja i na našoj naslovnici odogovoriti na novo nagradno pitanje:

Uz m-ba uslugu štedite:

a) Novac
b) Vrijeme
c) I novac i vrijeme

Ukoliko niste sigurni šta je tačan odgovor, potražite vise informacija na web stranici UniCredit banke (https://www.unicredit.ba).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi