Kineske Super lige neće biti na FIFA 18

Razočaranje za navijače

Kineske Super lige neće biti na FIFA 18

Ljubitelji video igrica jedva čekaju izlazak nove simulacije FIFA-e, koja bi trebala biti najbolja do sada.

Ipak, veliko razočaranje za mnoge je stiglo jer na igrici neće biti kineske Super lige, iako je najavljivano da bi se to moglo desiti. 

Kineska liga nikada do sada nije bila na igrici FIFA, a tako će biti i na verziji za 2018. godinu. Razlog razočarenja navijača je činjenica da u Super ligi igra nekoliko velikih imena svjetskog fudbala kao što su Oscar, Witsel, Hulk, Ramires, Tevez...Osim toga, put Kine uskoro bi mogao otići iz Pierre-Emerick Aubameyang, pa bi igrači mogli ostati bez jednog od najbržih fudbalera na igrici, što svakako nije stvar za radost.

Aubameyang na igrici ima brzinu 96 i jedan je od najbržih te ga mnogi vole vidjeti u napadu svoje ekipe, ali čin ise da naredne godine od toga neće biti ništa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi