Kovačićev stajling začudio obožavatelje

"Izgledaš kao mafijaš"

Kovačićev stajling začudio obožavatelje

Budući da se zbog povrede nije našao na spisku reprezentacije Hrvatske, Mateo Kovačić je nekoliko slobodnih dana odlučio iskoristiti za odmor.

Fudbaler Reala je sa svojom lijepom suprugom Izabelom Andrijanić otputovao u Vatikan, a u središtu Katoličke crkve i njenog poglavara Pape pojavili su se potpuno modno usklađeni - puno ozbiljnije nego što smo ih navikli vidjeti. 

Kovačićevim obožavateljima na Instagramu za oko je zapeo njegov "mafijaški stil". Odabirom odijela, ali i zalizanom frizurom Kovačić se prilagodio podneblju u kojem boravi te su se ispod fotografije koju je objavio mogli vidjeti komentari da izgleda kao da je ispao iz filmova o okorjelim italijanskim mafijašima. 

"Gle gangstera, kao da je iz 'Kuma' izašao", "Don Mateo", "Izgledaš kao mafijaš", komentirali su obožavatelji hrvatskog fudbalera. 

Fotografiju Kovačića u Vatikanu pojedini mediji u Italiji su okarakterisali kao signal da bi mogao napustiti Real i vratiti se u Seriu A. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi