Nova teniska ljepotica dolazi iz Hrvatske

Nova teniska ljepotica dolazi iz Hrvatske

E. Škorić

Nova hrvatska senzacija je mlada Jana Fett, koja bi mogla postati najbolje rangirana teniserka svoje države.

Jana Fett ima 20 godina i sada u Hobertu igra za finale i na putu do istog stoji joj Elise Mertens, 127. igračica svijeta.

Jana dolazi iz Vrboca i s četiri godine počela je da igra tenis, te kaže kako je to porodična tradicija.

"Mama, tata, djed, teta... Cijela obitelj igra tenis, pa sam tako i ja. Tata mi je bio i prvi trener, a sa mnom je i ovdje u Hobartu. Mama? Ha, ona u Hrvatskoj vjerojatno ne spava jer noćima prati moje mečeve na internetu", kaže kroz smijeh Jana, a prenosi 24sata.hr.

Igrala je 2014. finale Australian Opena, ali nakon toga je povrijedila ruku i nije igrala godinu dana, pa se sada vraća. 

"Prošle godine od siječnja nisam igrala niti na jednom turniru. Bilo mi je jako teško, stvarno je bilo groznih trenutaka... Jedva sam čekala dan kad ću opet moći zaigrati bez bolova. 

Ova mlada hrvatska teniserka ide u dopisnu školu Birotehnika Zagreb, voli da putuje i voli snijeg, a želja joj je da upozna Rogera Federera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti