Pet Balkanki u izboru za najljepšu, među njima jedna iz BiH

Veoma zanimljiva konkurencija

Pet Balkanki u izboru za najljepšu, među njima jedna iz BiH

Balkanske sportistkinje i ove godine dominiraju kada je u pitanju izbor za najljepšu sportistkinju Evrope.

Internet stranica Theattlethicbuild.com izabrat će ove godine najljepšu sportistiknju svijeta, a putem društenih mreža publika će birati najljepšu u Evropi. 

U konkurenciji za najljepšu sportistkinju u Evropi nalazi se i jedna takmičarka iz BiH, a to je naša najbolja plivačica Amina Kajtaz. Osim nje, od sportistkinja iz regije tu su Ivana Španović (Srbija, atletika), Antonija Mišura (Hrvatska, košarka), Milica Mandić (Srbija, teakwondo) i Nikoleta Perović (Crna Gora, odbojka). 

Podsjetimo, u istom izboru prošle godine titulu najljepše odnijela je italijanska skijašica Francesca Marsaglia, a tada je također naša Amina bila u konkurenciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti