Predstavljen i testiran novi Nike Free RN Flyknit

Model namijenjen aktivnim trkačima

Predstavljen i testiran novi Nike Free RN Flyknit

Sponzorski tekst

U subotu 01.7.2017. godine smo u Sarajevu imali priliku da testiramo novi model patika Nike Free RN Flyknit 2017 zajedno sa brojnim posjetiocima. Oni najbrži su osvojili i poklone. Osim Free RN modela, trkači su mogli da testiraju i druge Nike modele. To je bio odličan način, da posjetioci provjere i uporede koji je model idealan za njih i njihove potrebe.

Free RN Flyknit 2017 sa anatomskim dijelom na peti omogućava lako i udobno prilagođavanje podlozi. Pletena Flywire tehnologija koja je integrisana u Flyknit gornjište daje osjećaj stabilnosti i podrške pri svakom koraku. Pravilno raspoređena flyknit tehnologija pruža prozračnost i rastegljivost na bočnim stranama i stvara osjećaj stabilnosti tokom trčanja.

Poboljšana amortizacija i fleksibilnost zahvaljujući posebnim brazdama na đonu obezbjeđuju najprirodnije trčanje do sada.

U Sport Life radnji na Ferhadiji (Zgrada Svjetlosti) svi prisutni su imali priliku da dobiju savjet i da trče sa Erolom Mujanovićem koji je do sada trčao preko 100 polumaratona/maratona. Suosnivač je prve i najmasovnije škole trčanja u BiH "Klix".

Osnivač je i direktor udruženja “Marathon” Sarajevo, koje i ove godine organizuje nekoliko veoma značajnih trka za Sarajevo, a uveliko se radi na pripremama Sarajevskog polumaratona, koji se održava u septembru.

Novi Nike Free RN Flyknit model možete pronaći u Sport Life radnji u Sarajevu.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi