Ronaldo i Georgina rade na super bebi
Foto: EPA

Već četiri mjeseca ide u kliniku

Ronaldo i Georgina rade na super bebi

E. Čaušević

U svjetskim medijima već nekoliko sedmica govori se o tome da će Cristiano Ronaldo dobiti još jedno dijete, ali ovaj put sa svojom djevojkom Georginom Rodriguez.

Nakon što se na internetu pojavila fotografija Ronalda i Georgine na kojoj igrač Real Madrida drži ruku na stomaku svoje djevojke počelo se uveliko špekulisati o tome da je ona trudna. Međutim, ubrzo je stigao demant iz porodice Ronaldo, no očito je da se tu nešto "muti".

Naime, prema pisanju engleskog The Suna, Georgina već četiri mjeseca ide u kliniku u Madridu kako bi radila test svog DNA, baš kao i Ronaldo. Navodno, njih dvoje žele uporediti DNA kako bi pokušali saznati kakva beba će im biti. Ova klinika ima četiri koraka. Prvo medicinsko osoblje uzme uzorak krvi od Ronalda i Georgine, zatim se DNA proučava neko vrijeme u laboratoriji.

Nakon toga stručni kadar pokušava da uporedi DNA ovog para kako bi pokušao saznati koliko se oni podudaraju, te kakva bi im beba mogla biti. Na kraju će ovaj par dobiti ponudu šta trebaju uraditi dalje kako bi dobili super bebu.

Ronaldo je već otac 10-godišnjeg Cristiana Juniora, a nedavno je dobio blizance koji bi uskoro trebali doći u Madrid da žive sa svojim ocem. Naravno, majke njegove djece nisu poznate jer je tako Portugalac htio. No, čini se da s Georginom želi napraviti i taj korak.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi