Stoni fudbal za dame i damice

Stoni fudbal za dame i damice

M. Skaka

Kako se približava Euro 2012 proizvođači stolova za stoni fudbal sve su aktivniji.

Naravno, tokom Eura očekujte po sto za stoni fudbal u svakoj drugoj kafani, bilo kao dio marketinške kampanje oglašivača koji se vežu za najveću evropsku fudbalsku smotru, bilo kao trik vještih ugostitelja da privuku što više fudbalom zaluđenih mušterija.

U svakom slučaju, ove godine ni dame ne bi trebale biti izostavljene. Tako su se u komapniji "RS Barcelona" sjetili da kreiraju sto za fudbal samo za žene.

I dok će mnogi odmah okrenuti glavu od ove 'gay' igračkice, sigurno je da ovakav sjajan prozivod ima svoju publiku.

Sto pod nazivom "Ella" građen je da odgovara anatomskim principima, igračice na šipkama mogu se mijenjati, a svakako moguće je dodati i igrače muškog izgleda.

Sto za stoni fudbal "Ella" biće i zvanično predstavljen na ovogodišnjem milanskom Design Fashion Weeku.

Film sa herojima sa stonog fudbala

A kod već govorimo o stonom fudbalu i pomami za ovim sportom pred početak Eura, vrijedi pogledati kratak trailer za film Argentinca Juana Josea Campanelle, dobitnika Oskara za najbolji strani film u 2009. godini (El Secreto de sus ojos).

Film govori o čovjeku koji će igrati protiv fudbalskih profesionalaca kako bi spasio svoje selo, uz pomoć figura sa stonog fudbala koje oživljavaju. Maštovito!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.