Trideseti rođendan Air Max legende

Trideseti rođendan Air Max legende

Sponzorski tekst

Mart je u urbanoj, pop kulturi označen kao mjesec posvećen jednom od najpoznatijih Nike modela patika, čuvenom Air Max-u. I ove godine, širom planete, modne prestonice proslaviće nastanak jedinstvene Air Max linije patika i priču koja ih prati kroz višedecenijsku dominaciju nad ostalim modelima. 

Sarajevo, Banja Luka, Bijeljina, Tuzla i Mostar će se kao i prethodnih godina pridružiti slavlju, i tokom marta mjeseca, Buzz radnje organizovaće brojne aktivacije za ljubitelje tog modela, a 26. marta i zvanično će biti održan „Air Max Day“ na kojem će brojni pripadnici sneaker kulture proslaviti trideseti rođendan Air Max 1 patika.

Kako bi obilježili jubilarni rođendan legendarne Air Max linije, brend Nike odlučio je da obraduje sve i predstavi nove, redizajnirane modele inspirisane najpopularnijim retro modelima, osvježene inovacijama i najnovijim trendovima. 

Samo neki od najnovijih Air Max modela koji će biti predstavljeni ove sezone su: Air Max 90 Ultra Flyknit - prepoznatljiv po živopisnim bojama i laganom gornjem Flyknit delu.  Air Max 1 – prvi iz Air Max linije predstavljen u originalnoj boji.

Najnoviji Air Max modeli ekskluzivno će biti dostupni u svim Buzz shopovima u BiH.

Povodom obilježavanja godišnjice Air Max-a, u nedjelju 26. marta u Face cafe-u na Vilsonovom šetalištu, od 12h, biće upriličena zajednička proslava rođendana. Za sve kupce tokom vikenda u Buzz Shopu i Nike shopu pripremili su dobru zabavu, druženje i poklone iznenađenja. 

Možete učestvovati u brojnim aktivnostima i iznenađenjima koje su pripremili za sve prisutne te vas pozivaju na proslavu rođendana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi