Turski mediji počeli skandal, pa stigao odgovor od Karleuše

Tošić nije prevario svoju suprugu

Turski mediji počeli skandal, pa stigao odgovor od Karleuše

E. Čaušević

Turski mediji danas su na svojim naslovnicama objavili da je Duško Tošić u ranim jutarnim satima napustio jedan noćni klub u Istanbulu.

Srbijanski fudbaler našao se u centru pažnje u Turskoj jer su mediji objavili da je Tošić prevario svoju suprugu Jelenu Karleušu sa nepoznatom djevojkom. Tošić je zajedno s igračima Bešiktaša slavio pobjedu koju su ostvari proteklog vikenda, a slavlje je napustio u ranim jutarnjim satima.

U njegovom automobilu nalazila se i nepoznata djevojka za koju su mediji odmah rekli da je njegova ljubavnica. Nakon što se ova vijest proširila u javnosti oglasila se i njegova supruga Jelena Karleuša koja je imala poruku za turske medije, te im je objasnila neke stvari.

"Dragi turski mediji, ova djevojka je zaručnica Duškovog prijatelja, oni su svi bili zajedno cijelu tu večer. Ovo nije fer s vaše strane", napisala je poznata pjevačica na svom Twitter profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi