U Lampardovoj kući se snimali pornići

Kuća bluda

U Lampardovoj kući se snimali pornići

O. Lekić

Na naslovnici posljednjeg izdanja britanskog tabloida The Sun našao se Frank Lampard. 

Nekadašnji fudbaler Chelseaja dospio je u centar pažnje tamošnje javnosti nakon što je The Sun objavio kako je u njegovoj vili bila aktivna prostitucija, te da su se snimali pornići i prodavala droga. 

"Kuća Franka Lamparda se koristi kao seks tamnica i to od strane dominantne žene koja prodaje kokain i voli da šiba klijente bičevima", naslov je u The Sunu. 

Naravno, sa cijelom pričom Lampard nema ništa, jer je vilu zapravo već neko vrijeme iznajmljuje za 3.500 funti mjesečno. Zakupac je, navodno, Davina Ward, koja je bivši bodibilding šampion, a u toj vili je klijente proteklih mjeseci u velikom broju skupljala. 

"Klijenti plaćaju i do 400 funti za sat vremena njenih usluga. Davida naplaćuje i dodatnih 100 funti za snimanje porno filmova u tom ambijentu", navodi The Sun. 

Lampard je jutros vjerovatno pao sa stolice kada je pročitao u novinama u koje svrhe se koristila njegova vila. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti