Banjalučkim vaterpolistima četvrto mjesto u Kragujevcu

Turnir regiona CJZ Srbija

Banjalučkim vaterpolistima četvrto mjesto u Kragujevcu

D. Vejo

Banjalučki vaterpolisti ostvarili su skroman učinak na turniru u Kragujevcu, a gdje su zauzeli četvrto mjesto od pet ekipa koliko se takmičilo na istom.

Šampioni Bosne i Hercegovine, pretrpjeli su četiri poraza i ostvarili jednu pobjedu te tako zauzeli četvrto mjesto.

Prvo su poraženi od domaćina Radničkog (15:2), da bi nakon toga i od Valjeva (8:5). No, nakon crnog niza usljedila je pobjeda nad starim poznanikom Valisom (10:6). Posljednji meč, bio je onaj protiv Rasine gdje je banjalučki sastav poražen sa 10:5.

Mjesta za brigu nema, jer je Banja Luka od skoro počela da razvija ovaj sport, a koji je do sada donio timu iz grada na Vrbasu dosta medalja i uspjeha.

Banjalučani se sada okreću pripremama za prvenstvo BiH, gdje brane trofej.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi