"Bolji sam nego što sam očekivao"

Valverde se polako vraća u formu

"Bolji sam nego što sam očekivao"

Nakon oporavka od nezgodne povrede Alejandro Valverde je odlično započeo takmičenje na Tour de Romandie. Trenutno je drugi u ukupnom poretku, a jučer je kao drugi završio u sprintu sa 23.4 sekunde po krugu.

„Dok čekate svoj red na vožnju u sprintu ne razmišljate o tome kako da dođete ispred spicijalista za sprint utrke, Karpetsa, Rogersa ili Manchova. Kada sam u pravoj formi mogu dobro odvesti svaki krug, ali ovo vrijeme je, moram priznati, bolje nego što sam očekivao“, kaže ponajbolji biciklista današnjice, Španac Alejandro Valverde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.