Dajana Crnoglavac osvojila bronzu na Balkanskom prvenstvu

Novosti iz KBS Tuzla Sinbre

Dajana Crnoglavac osvojila bronzu na Balkanskom prvenstvu

Dajana Crnoglavac, karatiskinja KBS Tuzla Sinbra, osvojila je bronzanu medalju na Balkanskom prvenstvu za seniore, koje je održano u Ohridu (Makadonija). 

Za nju je ovo bilo tek drugo takmičenje u seniorskoj konkurenciji, a do bronzane medalje stigla je u kategoriji borbi do 55 kilograma. 

„Osvojiti medalju na ovako jakom takmičenju, u izuzetno jakoj konkurenciji gdje su bili predstavnici 10 zemalja zaista je izvanredan osjećaj. Godine rada i treninga počinju da daju rezultate i nadam se da ću i sa narednih takmičenja donositi medalje, svom klubu i svojoj državi“, kaže Dajana Crnoglavac. 

Direktor kluba Fikret Selman predstavio je i veliko pojačanje KBS Tuzla Sinbra, odnosno karatistu iz Bihaća Kenana Krakovića, koji je zbog školovanja došao u Tuzlu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.