Darko Savić ponio titulu najboljeg u Makedoniji

Eurokup u kajaku i kanuu

Darko Savić ponio titulu najboljeg u Makedoniji

D. Vejo

Član Kajak kanuu kluba Vrbas iz Banja Luke Darko Savić osvojio je zlatnu medalju u Eurokup turniru održanom u Makedoniji.

On je zlatno odličje osvojio u disciplini sprint i tako nagovijestio u kakvoj se formi nalazi uoči predstojećeg Svjetskog prvenstva koje se održava ovog ljeta u Banjaluci. 

Konkurenti Saviću bili su Boris Dujmić iz Hrvatske koji je zauzeo drugu poziciju i tako srebrnu medalju prisvojio sebi, a na trećoj poziciji našao se takmičar iz Srbije Marko Marjanović koji je osvojio bronzanu medalju. 

Da je banjalučki klub uspješan i u ženskoj konkurenciji pokazuje činjenica da su na takmičenju u Makedoniji Olga Savić i Marija Mićić osvojile srebro u disciplini C2 sprint.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti