De La Hoya: Mayweather se boji Mannyja
Foto: EPA

Legendarni bokser smatra

De La Hoya: Mayweather se boji Mannyja

M. Šljivak

Legendarni bokser, a sada jedan od najboljih promotora, Oscar De La Hoya, smatra kako se Floyd Mayweather boji ući u ring s Mannyjem Pacquiaom.

Pacquiao je već odavno sve potpisao kako bi se borio s Mayweatherom, koji međutim ne želi da se bori sa sjajnim Filipincem.

De La Hoya smatra da je Floyda strah poraza...

"Borba još uopće nije bila niti blizu dogovorena. Manny je sve potpisao odavno, a ja mislim kako je Floyda strah. Strah ga je da uništi svoju nepobjedivost. Manny bi mu bio strašan izazov i bilo bi jako zanimljivo vidjeti ih u ringu. Floyd bi se dosta morao potruditi da dođe do pobjede u tom meču. Floyd ne želi dati publici ono što žele", rekao je De La Hoya.

Golden Boy je u karijeri gubio od oba ova borca, a protiv Mayweathera je bio blizu pobjede. Izgubio je podijeljenom odlukom sudija, dok ga je Pacquiao nokautirao.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.