Derbi u Brčkom, Kakanj putuje u Foču

Premijer liga BiH u odbojci, 6. kolo

Derbi u Brčkom, Kakanj putuje u Foču

S. Mlaćo

U danima vikenda igraju se susreti 6. kola Premijer lige BiH za odbojkaše, a vodeća momčad lige Mladost iz Brčkog  u derbiju ovog kola ugostiti će trećeplasirani Radnik iz Bijeljine.

Drugoplasirani Kakanj 78 u goste će Magliću iz Foče, te su Kakanjci favoriti u ovom duelu. OK Borac iz Banja Luke ugostiti će Gradinu-Herceg iz Srebrenika, a derbi sredine tabele odigrat će odbojkaši Gacka i Domaljevca. 

U Brčkom će snage odmjeriti dvije posljednjeplasirane ekipe Jedinstvo i sarajevska Bosna. Radi se o dvije podjednake ekipe, pa je za očekivati neizvjestan duel.

Dva susreta igraju se u subotu, a tri u nedjelju. 

Premijer liga BiH, 6. kolo

OK Borac - OK Gradina-Herceg

OK Mladost Brčko - OK Radnik Bijeljina 

MOK Jedinstvo - OK Bosna Sarajevo

OK Maglić Foča - OK Kakanj 78

MOK Gacko - HOK Domaljevac

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi