Izazvao Poturka preko Facebooka, bh. bokser odgovorio

Najavljuju borbu

Izazvao Poturka preko Facebooka, bh. bokser odgovorio

E. Škorić

Riječki kick bokser Mladen Kujundžić je putem društvenih mreža izazvao Dževada Poturka.

Kujundžić je na vlastitom Facebook profilu prozvao i izazvao našeg borca Dževada Poturka.

Njih dvojica trebali su da odmjere snage u Bugarskoj u maju 2015. godini, ali taj event nikada nije održan zbog sabotaže bugarskog MMA saveza i predsjednika Stanislava Nedkova.

"Uvijek za. Poštujem, prihvaćam izazov", odgovorio je Poturak.

“Htio bih vam reći da mi je jako drago da jedan velikan ovog sporta kao što je Dževad Poturak nastavlja svoju karijeru… Prošle godine trebali smo se boriti u Sofiji, ali na moju veliku žalost do meča nije došlo. Jako cijenim Dževada kao borca, borca lavljeg srca i čelične brade s velikim rezultatima. Tukao se s najvećim u najboljim danima slavnog japanskog K-1. Još uvijek vjerujem da će do naseg meča ipak doći. Nije bitno koja organizacija i gdje, samo da do meča dođe. Zivjeli…”, napisao je Kujundžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi