Marjanović: Čeka nas meč odluke

Trener OK Borac za SportSport.ba

Marjanović: Čeka nas meč odluke

D. Vejo

Mišo Marjanović i njegovi izabranici sutra će braniti čast Banja Luke u dvorani Obilićevo, gdje će se u okviru 19., a ujedno i posljednjeg kola Premijer lige BiH sastati sa drugoplasiranom ekipom Kaknja.

Za crveno-plave, kalkulacija nema, pobjeda je imperativ iako naspram sebe imaju protivnika koji zaslužuje ozbiljan respekt, s obzirom na rezultate koje postiže u dosadašnjem dijelu šampionata.

"Sutra je meč odluke za nas. Čeka nas težak posao. Kakanj je vrlo kvalitetna ekipa, koja konkuriše za šampiona bh. lige. Naša je prednost što igramo u Mejdanu, jer to je mjesto gdje obavljamo većinu treninga. U slučaju pobjede, čekat ćemo rezultate sa druge dvije utakmice, Bosne i Maglića. Naše je da pokušamo uzeti ta tri boda, koja nismo uspjeli osvojiti u posljednja četiri kola, a što smo trebali. Vidjet ćemo šta će biti sutra", izjavio je za SportSport.ba trener OK Borac, Mišo Marjanović.

Banjalučani će u ovu utakmicu nakon dužeg perioda ući kompletni.

Susret između Borca i Kaknja zakazan je za sutra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi