Mayweather bi se samo zbog jednog čovjeka vratio u ring

Očekuje li nas borba?

Mayweather bi se samo zbog jednog čovjeka vratio u ring

E. Škorić

Floyd Mayweather bi se najradije vratio iz penzije samo zbog Conora McGregora.

Američki bokser je otišao u penziju krajem prošle godine, ali bi najradije poništio odluku, vratio se u ring i ukrstio rukavice s McGregorom.

"Vratio bih se borbama jedino za meč protiv McGregora, a ostali me ne zanimaju. No, bilo bi čudno, bokser protiv jednog od najboljih ikad MMA boraca. McGregor je snažan i sada kada gledam njegove borbe, čini se da je brži nego što sam mislio", rekao je Mayweather.

Ukoliko bi se kojim čudom dogodilo da se Mayweather nađe u ringu sa McGregorom, vjerovatno bi se zaradilo više novca nego od meča Mayweather - Pacquiao.

“Siguran sam kako bismo mogli nadmašiti tu brojku. Ukoliko dođe do borbe, ne sumnjam da ćemo imati jako dobar plan. Još se ništa ne zna, no ja i moj tim smo već rezervirali neke datume u raznim gradovima, pa ćemo vidjeti što se može ostvariti”, istakao je Mayweather, koji danas užva u svom bogatstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi