Milovanović: Neshvatljivo smo pali u drugom dijelu

Golman VK Banja Luka nakon poraza

Milovanović: Neshvatljivo smo pali u drugom dijelu

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke nisu uspjeli da se večeras suprostave dobro raspoloženoj ekipi Bečeja, koja je s pravom lider na tabeli u Prvoj B vaterpolo ligi Srbije.

Iako je "skinuo" nekoliko zicera, te u par navrata spasio svoj tim većeg poraza, golman banjalučkog sastava Stefan Milovanović nije uspio da spasi svoj tim poraza. 

Prve utiske nakon meča, kazao je mladi i perspektivni čuvar mreže.

"Na početku smo dosta dobro otvorili utakmicu, sa dosta jakom odbranom i bili smo u egalu sa protivničkom ekipom. U drugom dijelu meča, došlo je do pada kako u odbrani tako i u napadu što je iskoristila ekipa Bečeja, koja je pojačana stigla u Banja Luku, te su tako došli do trijumfa", rekao je za SportSport.ba golman VK Banja Luka, Stefan Milovanović.

Uprkos porazu, Banjalučani se ne predaju. Žele do kraja sezone ostvariti što bolji rezultat.

"Mi ćemo se i dalje nastaviti truditi, kako bi na kraju postigli što bolji rezultat, kako u bazenu tako i na tabeli. Liga u kojoj se takmičimo, mnogo nam znači što se tiče iskustva koje ćemo prenijeti u utakmicama prvenstva BiH", dodaje Milovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti