Novi broj tjednika „Info BET Live“

Novi broj tjednika „Info BET Live“

Sponzorski tekst

Liga prvakaNakon reprezentativnih uzbuđenja vraćamo se klupskom nogometu. Pred nama su četvrtfinalne utakmice Lige prvaka, a sva četiri susreta bit će prava poslastica za nogometne zanesenjake. Ipak, najviše pažnje privlači sudar Barcelone i PSG-a tj. Messija i Ibrahimovića. Čeka nas dvoboj nogometnih titana, uživanje u potezima dva majstora koji izluđuju protivničke obrane i sami rješavaju utakmice. Koji će od njih dvojice na kraju slaviti i proći u polufinale?

MotoGP

Noćnom utrkom za Veliku nagradu Katara, u nedjelju počinje 65. izdanje Svjetskog prvenstva u motociklizmu - još jedna uzbudljiva sezona u kojoj će se za titulu svjetskog prvaka boriti četiri vozača (Lorenzo, Pedrosa, Rossi i Marquez) dok će svi ostali, manje-više, igrati epizodne uloge

 

MLB

Veliki trojac američkog bejzbola, NY Yankees, Boston Red Sox i Philadelphia Phillies, tri kluba koja su dominirala ligom od uvođenja World Seriesa 1995. godine, polako padaju u drugi plan. Dolaze nove momčadi, izgrađene na drugačijim temeljima. Timski duh, mladi igrači i balans na svim pozicijama odnose pobjedu nad novcem i preplaćenim zvijezdama. Pred nama je nova MLB sezona u kojoj nema jasnog favorita.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.