Odbojkaši Bosne rade punom parom

Žestoke pripreme za novu sezonu

Odbojkaši Bosne rade punom parom

A. Beganović

Odbojkaši sarajevske Bosne pripremaju se za novu premijerligašku sezonu.

Nakon što su u prošloj sezoni promarširali Federalnom ligom, popularni Studenti su ozbiljno ušli u pripreme za povratničku sezonu u Premijer ligi.

Prvi dio priprema i to visinskih odradili su u Olovu gdje su radili na sticanju fizičke spreme, a šef stručnog štaba zadovoljan je odrađenim.

"Momci su ozbiljno shvatili pripreme. Znamo da nas u Premijer ligi očekuje velika iskušenja i spremni ćemo dočekati prvu utakmicu", istakao je šef stručnog štaba OK Bosna, Denis Dautović.

Na visinskom dijelu priprema boravili su Bahrija Zenović, Adi Osmanović, Haris Kurtović, Dino Frljak, Fatmir Hasanović, Harun Čorbo, Džemil Jelašković, Mirnes Džanko, Arman Špilja, Arman Hasanbegović, Armin Smailhodžić i Muhamed Hrnjičić, dok zbog obaveza na poslu pripremama nisu prisustvovali Amar Fatić, Denis Hasanbašić, Adnan Hurtić i Adnan Ajanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi