O'Sullivan: Previše sam u centru pažnje

Nakon poraza od Hawkinsa

O'Sullivan: Previše sam u centru pažnje

Najpopularniji igrač snookera današnjice Ronnie O'Sullivan poražen je u osmini finala Svjetskog prvenstva od Barryja Hawkinsa rezultatom 13:12.

Nakon poraza, O'Sullivan je dao interesantnu izjavu u kojoj se požalio na preveliki pritisak.

"Možda sam i previše u centru pažnje. Gdje god se pojavim, od mene se očekuje mnogo i dođu dani kada se malo teže nosite s pritiskom. Nakon pobjede nad Gilbertom u prvom kolu, mnogi su mi zamjerili što nisam izašao pred medije, ali imao sam razlog. Nisam bio arogantan, već jednostavno nisam mogao pričati iz određenih razloga. Ne bih išao u detalje", rekao je O'Sullivan, te dodao:

"Želim se zahvaliti ljudima koji su uvijek uz mene. Malo ih je i oni će se sigurno prepoznati. Uz njihovu podršku mogu prebroditi stres i sve probleme".

O'Sullivan je za kraj najavio i kako ovo nije njegovo posljednje učešće na Svjetskom prvenstvu.

"Razočaran sam zbog poraza i žao mi je što ni ove godine nisam uspio doći do titule. Do sada ih u karijeri imam pet, i vratit ću se po šestu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi