Poznato deset učesnika Perfect World Mastersa

DOTA 2

Poznato deset učesnika Perfect World Mastersa

S. Bošković

Nakon završenih kvalifikacija za DOTA 2 Perfect World Masters poznato je svih deset timova koji će nastupiti na ovom turniru. 

Tri domaće ekipe iz Kine dobile su direktnu pozivnicu za ovaj turnir, a to su Newbee, LGD.ForeverYoung i Team Secret, dok je preostalih sedam timova došlo kroz kvalifikacije. 

Iz kineskih kvalifikacija kvalificirali su se timovi LGD.Gaming i Vici Gaming, dok je najbolja ekipa u američkih kvalifikacijama bila compLexity Gaming. 

U Evropi je Team Kinguin iznenadio sve i uspio kao pobjednik izaći iz kvalifikacija, dok je u Rusiji najbolja ekipa bila Vega Squadron. 

Iz Južne Amerike će na Perfect World Masters ići SG e-Sports ekipa, a ekipa pod imenom Mineski je bila najbolja u SEA kvalifikacijama. 

Perfect World Masters igrati će se od 19. do 26. novembra, a nagradni fond je 300.000, a pored toga igrači mogu osvojiti i 300 Pro Circuit poena. 

Puna lista ekipa koje će igrati na Perfect Worlds Mastersu je: 

Newbee,Team Secret, LGD.ForeverYoung, LGD.Gaming, ViCi Gaming, compLexity Gaming, SG e-sports, Team Kinguin, Vega Squadron, Mineski

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi