Radnički iz Kragujevca u Kaknju bolji od domaćih odbojkaša

Challenge Kup

Radnički iz Kragujevca u Kaknju bolji od domaćih odbojkaša

A. Beganović

U prvom susretu osmine finala Challenge Kupa odbojkaši Kaknja su pred svojim navijačima pretrpjeli poraz od Radničkog iz Kragujevca.

U sjajnoj atmosferi odbajkaši bosanskohercegovačkog predstavnika su sjajno otvorili meč i prvi set su riješili u svoju korist rezultatom 25:21.

U drugom setu se bude gosti iz Kragujevca te ga osvajaju (25:21), da bi u trećem setu Radnički slavio na razliku (29:27).

Većim dijelom četvrtog seta Kakanj je bio prednosti, no u finišu je domaćim odbojkašima ponestalo snage i koncentracije što su znali iskoristiti gosti (25:22).

Challenge Kup, osmina finala, prvi susret:
Kakanj - Radnički 1:3 (25:21, 21:25, 27:29, 22:25)
KAKANJ: Čeremidžić, Krivokapa, Eminović, Đakovac, Mustafić, Šormaz, Aganović, Bjelopoljak, Delibašić, Simeunoović, Ginov, Salihović
RADNIČKI: Čirovič, Stevanović, Jovanović, Radović, Perović, Vulović, Stevanović, Ilić, Ivović, Čedić, Blagojević, Pantelić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.