Ryans ostao u Houstonu

NFL transferi

Ryans ostao u Houstonu

Houston Texansi i linebacker DeMeco Ryans dogovorili su novi šestogodišnji ugovor prema kojem će Ryans zaraditi 48 miliona dolara uz garanciju na ugovor od 21,7 miliona dolara.

Prema novom ugovoru Ryans će biti jedan od najplaćenijih linebackera lige. Ryans je 2006. godine izabran u drugoj rundi drafta od strane Texansa, a igrao ja na Alabama Univerzitetu.

Iste godine Ryans je proglašen defanzivnim rookijem godine, a u svakoj od četiri odigrane sezone imao je najmanje 11o tackleova. U svojoj rookie sezoni imao je 155 rušenja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.