Šampion BiH od večeras ponovo u bazenu

Banjalučani počinju sa pripremama

Šampion BiH od večeras ponovo u bazenu

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke od večeras će krenuti sa pripremama za nastavak sezone.

Šampioni Bosne i Hercegovine koje sa klupe predvodi iskusni Slobodan Grahovac, cjelokupne pripreme odradit će na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci.

Treninge će obavljati tek u večernjim satima iz razloga što uslovi ne dozvoljavaju da isti obave ranije. O svemu tome, govorio je predsjednik i trener VK Banja Luka.

"Dimenzije bazena nisu prilagođene vaterpolu. Također, treninge ćemo morati da zakažemo od 21 sat, jer ranije ne možemo zbog drugih klubova. Naše razmišljanje je takvo, da kao seniorski prvak države, treba da budemo smješteni u prvu kategoriju kada riječ o finansiranju od strane grada. Pravimo odlične rezultate, samo nas treba podržati", ističe Slobodan Grahovac.

Banjalučki sastav trenutno je četvrtoplasirani tim u Prvoj B ligi Srbije sa sedam osvojenih bodova.

Tokom priprema, tim iz grada na Vrbasu odigrat će i nekoliko test mečeva, a protivnici će biti uskoro poznati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi