Španija je prvak Evrope

Španci slavili protiv Rusije 7:2

Španija je prvak Evrope

Fudbaleri Španije postali su prvaci Evrope u futsalu nakon večerašnje pobjede protiv Rusije sa uvjerljivih 7:2.

Španci su sjajno ušli u meč i već su u 9. minuti preko Alexa pogodili za 1:0. Do drugog gola čekalo se do 15. minute kada je Pola pogodio za 2:0. Da se Rusi neće dobro provesti u današnjem meču potvrdio je Mario Rivillos samo minut kasnije kada je pogodio za 3:0. 

Tu nije bio kraj mukama reprezentacije Rusije jer je Pola potigao novi gol samo pola minute kasnije za 4:0. Prednost Španije smanjio je Romulo u posljednjoj minuti prvog dijela utakmice. 

U nastavku meča Miguelin je pogodio nakon samo 50 sekundi meča za 5:1, da bi minut kasnije Robinho smanjio na 5:2. Posljednja dva pogotka djelo su fudbalera Španije, a pogađali su Miguelin i Rivillos sa konačnih 7:2 i titulu prvaka Evrope za Španiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi