U nedjelju u Banovićima 9. kolo Prve lige FBiH u boksu

U nedjelju u Banovićima 9. kolo Prve lige FBiH u boksu

A. Beganović
Teme:

U nedelju 16. novembra. 2014 godine u Sportskoj dvorani Banovići bit će održano 9. kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine boksu.

Vaganje takmičara bit će održano u terminu od 9:00 do 11:00, a početak mečeva predviđen je u 12:30, dok će istog dana bit će održan i sastanak Bokserskog saveza Federacije BiH

„Liga se nastavalja i pored problema koji su nastali vezano za boks u BiH ali prioritetno je da se liga 

nastavi jer ona predstavlja žilu kucavicu boksa u BiH. U protekloj godini otkada je novo rukovodstvo 

preuzelo rukovođenje BSFBiH započeta je i liga, a napominjem da do prošle godine na prostoru BiH nije postojalo niti jedno takmičenje na kojem su mladi bokseri mogli uzeti učešće, te da je tek od prošle godine počelo sufinanciranje od strane saveza za odlazak na međunarodna takmičenja i još dugi niz raznih stvari. Ovo je pokazatelj da BSFBiH nastavlja sa dobrim radom i sigurni smo da će u budućnosti boks preuzeti vodeću ulogu u borilačkim vještinama u BiH. U Banovićima 16. 11. 2014. godine biće održano 9. kolo Prve lige FBiH, a sigurni smo u dobar odaziv gledatelja u gradu boksa i ovom prilikom želim da pozovem sve ljubitelje boksa da dođu u Banoviće i podrže mlade boksere, buduće reprezentativce BiH", istakao je Zaim Numanović Predsjednik BSFBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.