Usainu Boltu ukradene sretne patike iz Pekinga

Usainu Boltu ukradene sretne patike iz Pekinga

Najbrži čovjek na planeti Usain Bolt ostao je bez patika u kojima je na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine oborio svjetski rekord na 100 metara. 

Sretne patike u kojima je sjajni Jamajčanin osvojio zlatnu olimpijsku medalju ukradene su u Londonu između 26. i 28. aprila. 

Narandžaste patike s potpisom Usaina Bolta bile su uramljene sa slikom pored semafora nakon postavljanja svjetskog rekorda, a njihova vrijednost procjenjeuje se na 20.000 funti. 

"Znam da me voliš, ali zašto si morao da ukradeš moje patike. Znam da ćeš ih vratiti, zar ne? Trebao si samo da tražiš jedne, nema potrebe da kradeš", poručio je Usain Bolt kradljivcu patika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.