VK Banjica večeras stiže u Banja Luku

U sklopu priprema VK Banja Luka

VK Banjica večeras stiže u Banja Luku

D. Vejo

Vaterpolisti Banja Luke rade punom parom tokom tekućih priprema za prvu B ligu Srbije.

Slobodan Grahovac ozbiljno priprema šampione BiH za izazove koji predstoje u ligi. Da je tako, govori i činjenica da večeras u grad na Vrbasu dolazi ekipa Banjice, ili drugi tim Partizana kako bi radili treninge sa banjalučkim sastavom.

Radi se o jednoj izuzetno kvaltietnoj ekipi koja će se u Banjaluci zadržati do nedjelje, te će odraditi četiri treninga. Ovo će biti sjajna provjera za domaći tim, da vidi u kakvoj se formi nalazi jer ako je suditi po tome kako stvari do sada stoje, prijateljskih utakmica neće biti, tačnije generalki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi