Bh. kadeti savladali Tunis

Prvenstvo Mediterana

Bh. kadeti savladali Tunis

Muška kadetska rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine (igrači rođeni 1992.  i mlađi) osvojila je sedmo mjesto na  Prvenstvu  Mediterana u Baru (Crna Gora).

Mladi rukometaši BiH danas su u razigravanju za plasman  pobijedili selekciju Tunisa sa 26:22 (8:9, 9:8, 9:5). Izabranici selektora  Zdenka  Grbavca na turniru  ukupno su odigrali osam utakmica postigavši tri pobjede i pet poraza.

U finalu Prvenstva Mediterana igraće reprezentacije Hrvatske i Španije, dok će se za treće mjesto boriti kadeti Egipta i Francuske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti